XXXI-XII

Idag är sista dagen av tvåtusenfjorton och till det gjorde jag en snabb årsresumé då jag knappt har tid just nu. Som man alltid brukar säga vid årets slut, måste även jag säga att tiden har gått något otroligt fort. Det känns som det bara var igår jag höll min en veckas gamla systerdotter i famnen och nu sitter hon bakom mig med nallebjörnen och kollar på tecknade serier. 
 
Januari
Månaden började med mycket mys med vår nyfödda lilla tjej och mot slutet av månaden firade vi bästis artonårsdag.
 
Februari
Seg och tråkig månad för min del men samtidigt kreativ. Ritade och fotograferade och fantiserade.
 
Mars
Jag klippte av en stor del av mitt oändligt långa hår och spenderade många kvällar ute i Sätra. Däremellan kämpade jag med filosofiuppsatser minns jag. 
 
April
Jag flyttade till min systers lägenhet i stan vilket innehöll många mysstunder med lillan. Någonstans i den månaden åkte jag till Stockholm och fyndade en fin bok.
 
Maj
Här spenderade jag långa nätter i köket med sista uppsatser innan skolans slut och kunde knappt vänta till sommarlovet och utlandsresa. Månaden innehöll också ett extrajobb på helgerna och fina soliga dagar i parken. 
 
Juni
Juni var nog en av de bästa månaderna i mitt tvåtusenfjorton. Jag lämnade äntligen vår skitstad och tog flyget till Baku med hela familjen. Där stannade jag i ungefär tre veckor där jag träffade pappa, umgicks med kusiner och gamla vänner, fikade, besökte stranden och gick ut nästintill varje dag.

Juli
Även juli var en bra månad där Emilia kom och hälsade på. Vi åt, såg The Fault in Our Stars och fangirlade - vilket vi är bäst på. I slutet av månaden jobbade jag två veckor på Valbobadet där jag jobbade mer på min solbränna än på mina uppgifter - som alltså inte ens existerade. 
 
Augusti
Vid augustis början började skoldepressionen slå in då det var få veckor till skolstarten men då hade jag tur för det blev en spontanresa till Norge för att besöka min syster och hennes familj. Det var också första gången jag flög ensam och tro det eller ej, det var ett riktigt äventyr. Jag fyllde också nitton och började mitt sista år på gymnasiet, men ingen av dessa var så värst speciella.
 
September
Tråkig och långsam månad. Ångesten inför höstterminen krypandes bakom mig och stor väntan på Tokio Hotels återkomst.
 
Oktober
Denna månad kan jag säga var rätt så spännande. Jag var återigen hemma. Det efterlängtade albumet släpptes och jag var överlycklig. I mitten av månaden var jag även återförenad med bästis då vi såg Adrian Lux live.
 
November
Inget speciellt i november förutom födelsedagar och sorgsna kvällar fyllda med ångest på grund av allt skolarbete.
 
December
Här började det hända otroligt många saker. Biljetter för Feel It All - Tour släpptes. Jag och Emilia köpte dem, samt bokade flyg- och hotellbiljetter. Jag klarade mig förvånantsvärt bra genom första terminen av mitt sista år och min fina tjej fyllde ett. Nu är det bara några timmar kvar av detta år och jag kan inte ens beskriva hur mycket jag ser fram emot tvåtusenfemton. Ha ett gott nytt år allihopa ♥